Hekwerken en trappenHekwerk en trappen
Jonkers Bouwmetaal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen, produceren en monteren van een breed scala aan balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken, handleuningen, borstwering leuningen, stalen trappen, etc. Oftewel alles wat samenkomt in staal en glas


Elk project is uniek, elk gebouw heeft een uniek karakter, iedere architect heeft zijn eigen visie en ideeën. Daarom bieden wij u een ruim pakket aan standaard materialen maar daarnaast zijn ook de mogelijkheden voor maatwerk bijna onbegrensd. Wij kunnen met onze oplossingen voldoen aan uw esthetische en technische wensen.

Van uw wens naar een passend eindproduct, dat is ons doel. Wij zien maatwerk als een uitdaging. Kennis verbreden door informatie en ervaringen te delen met onze klant zien wij als DE basis voor een goed eindresultaat.

Assortiment hekwerk en trappen
Ons assortiment is zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Onze kracht "Sterk en Flexibel"Met een professioneel team verzorgen wij tot in detail het 3D tekenwerk wat daarnaast ook geïntrigeerd kan worden in uw BIM model. Tevens geeft ons technisch team uitgebreid advies in bouwkundige zaken en leveren wij praktische oplossingen voor uw vraagstukken.

Ons assortiment in hekwerk en trappen valt uiteen in de volgende categorieën:
Paneel hekwerk glas
- Lamellen hekwerk        
- Strekmetaal hekwerk
- Balusterloos glas hekwerk      
- Plaat hekwerk
- Spijlen hekwerk
- Stalen trappen       

Marktsegmenten:
Woningbouw en Utiliteitsbouw   
Civiele bouw   
Constructies en industrie   
Renovatie en onderhoud
 
Metaal Unie      VCA