Hekwerken en trappen

Jonkers Bouwmetaal is toonaangevend in het ontwikkelen, produceren en monteren van een breed scala aan hekwerken, balustraden, galerijhekken, franse balkonhekwerken en stalen trappen.
Elk project is uniek, elk gebouw heeft een uniek karakter, iedere architect heeft zijn eigen visie en ideeën. Daarom bieden wij u een ruim pakket aan standaard materialen maar daarnaast zijn ook de mogelijkheden voor maatwerk bijna onbegrensd. Wij kunnen met onze oplossingen voldoen aan uw esthetische en technische wensen.

Of het nu gaat om balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken, handleuningen, borstwering leuningen, stalen trappen, etc. Jonkers Bouwmetaal heeft voor u de oplossing.
Het assortiment is zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Onze kracht "Sterk en Flexibel"

Naast de productie, levering en montage van de hekwerksystemen verzorgt ons bedrijfsbureau ook tot in detail het 3D tekenwerk en de bouwbegeleiding. Tevens geeft ons technisch team uitgebreid advies in bouwkundige zaken en leveren wij praktische oplossingen voor uw vraagstukken.
Op onze site vindt u foto's van onze producten in allerlei situaties, uitvoeringen en toepassingen. Als u een specifiek detail zoekt, neem dan altijd contact met ons op, ons team helpt u graag verder!

Onze kracht - Sterk & Flexibel
  - Vrijheid in vormgeving
  - Denken in oplossingen
  - 3D engineeren aanluitend op uw
   BIM model

   VCA