Albatros

De schitterend vormgegeven appartemententoren heeft een lager deel met 5 woonlagen en een hoge toren met 15 woonlagen. In het totaal zijn er 59 appartementen en 2 penthouses beschikbaar. De variatie in types is heel groot, waardoor de Albatros voor elk wat wils biedt. De ruime balkons en terrassen liggen allemaal aan deze zonnige zuidwestkant, waardoor je hier op een mooie dag heerlijk zit tot in de late uurtjes. De balkons hebben een glazen balustrade wat ervoor zorgt dat je beschut zit, zonder dat het vrije zicht je ontnomen wordt. En heb je de waaiervormige balkons en grote terrassen op de begane grond gezien, waardoor je nog meer ruimte hebt? (bron: https://www.hetbalkonvanmaassluis.nl/media/108308/brochure-de-albatros.pdf)

Jonkers Bouwmetaal
I'm an Albatros! Wij hebben hier al het aluminium paneelhekwerk met glas geplaatst, het lamellenhekwerk, de wandleuningen, het Franse balkonhekwerk met glas en het balusterloos glashekwerk.

Klik hier voor foto's en om meer te lezen!

Appartemententoren De Albatros ligt op een schitterende locatie: aan de Koning Willem Alexander Boulevard. Direct aan de Nieuwe Waterweg dus en daarmee ben je verzekerd van een altijd vrij uitzicht over het water en het landschap erachter...

Albatros

Nieuws

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl