Nautique Living

Jonkers Bouwmetaal
Wij hebben vluchttrappen met lamellenhekwerk geplaatst en de galerijen voorzien van lamellenhekwerk in blok F. Bovendien zijn balkons van blok F en G ook voorzien van lamellenhekwerk.

De dakterassen en een aantal balkons bestaan uit paneelhekwerk met glas. Verder zijn er nog rechthoekige privacyschermen met glas geplaatst en op de bovenste verdieping van blok G een stalen trap met bijbehorende wandleuning. 

Kortom, een heel mooi project om uit te voeren. Productie en montage verliepen vlot doordat er redelijk veel herhaling in het werk voor kwam. Het is echter de kunst om zelfs wanneer veel hetzelfde lijkt in detail te treden om continue kwaliteit van elk onderdeel te garanderen. Dit is ons zeker gelukt! Een nieuw project van dezelfde opdrachtgever staat namelijk alweer op de planning: 'Student Experience International' Ook dit project willen we met dezelfde betrokkenheid afronden.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

Nautique Living is a new experience, een modern studentencomplex met splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een lounge met gezellige zithoeken en televisie. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Naast het complex wordt een heerlijke gezamenlijke tuin aangelegd waar je gezellig kunt ontspannen. (bron:https://studentexperience.nl/locaties/nautique-living)

Nautique Living

Nieuws

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl