Zaandam Fier Zaans

Ontwerp
Het project omvat een woontoren met 20 appartementen en 2 penthouses en is samengesteld uit drie verschillende “Zaanse huisjes” waarbij de structuur is afgestemd op de achterliggende appartementen. De zo kenmerkende elementen uit de Zaanse architectuur zijn op een eigentijdse wijze toegepast. De plint is uitgevoerd in baksteen en de gevel is afgewerkt met horizontale en verticale houtachtige materialen. Hierbij is er veel aandacht besteed aan Zaanse kenmerken en detailleringen zoals een rijk kleurenpalet, witte kozijnen, witte kaders, rode luiken en karakteristieke sierlijsten. (bron:https://www.justarchitects.eu/projecten/de-makelaar/)

Jonkers Bouwmetaal
Jonkers Bouwmetaal BV leverde en monteerde al het lamellenhekwerk, het spijlenhekwerk, het Frans balkon hekwerk, de sierkolommen en de RVS wandleuningen. Fantasisch om zo'n karakteristiek gebouw te mogen voorzien van het benodigde hekwerk.

Klik hier voor alle foto's en meer informatie.

Het project omvat een woontoren met 20 appartementen en 2 penthouses en is samengesteld uit drie verschillende “Zaanse huisjes” waarbij de structuur is afgestemd op de achterliggende appartementen. De zo kenmerkende elementen uit de Zaanse architectuur zijn op een eigentijdse wijze toegepast. De plint is uitgevoerd in baksteen en de gevel is afgewerkt met horizontale en verticale houtachtige materialen. Hierbij is er veel aandacht...

Zaandam Fier Zaans

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl