DenHaag Maanplein

#glashek,  

#stalen  

#trap,  

#spijlenhek,  

#borstweringsleuning,  

#brandwerend  

#Frans  

#balkonhek  

#stalen  

#kozijn  

#RVS-hek  Projectnummer 110979
Project Den Haag, transformatie Maanplein.
Opdrachtgever Pleijsier Bouw BV Nijkerk.
Omschrijving Glashekwerk, spijlenhekwerk, bestaande trappenhuizen voorzien van plaathekwerk, brandwerende franse balkhekken, stalen trappen en stalen kozijnen brandwerend.
Architecten  Inbo architecten Amsterdam.
Bijzonderheden
Uitvoering 2017-2018.

Het Haagse Binckhorst wordt getransformeerd van kantoorjungle naar woonwijk. Een aantal leegstaande kantoorgebouwen in dit stadsdeel is en wordt onder handen genomen, om hier woonruimte in te realiseren. Zo ook zes gebouwen op KPN-campus Maanplein in Den Haag. Verantwoordelijk voor de realisatie van deze transformatie is Pleijsier Bouw uit Nijkerk. Zij bouwt in opdracht van Borghese Real Estate en COD de kantoorkolossen om tot appartementen voor Amvest.

Met de A12 als uitvalsweg, station Voorburg om de hoek en dichtbij het centrum van Den Haag is het Maanplein een mooie plek voor mensen die op zoek zijn naar een ideale mix van wonen en werken. Er is veel groen in het plan en de appartementen worden als premium huurappartementen met full-service faciliteiten aangeboden. Remco Muller van Pleijsier Bouw is als projectcoördinator bijna dagelijks op de bouw aanwezig: “Dit is voor ons een prachtig werk. Uitdagend vanwege de grootte, maar zeker ook vanwege de strakke doorlooptijd.” Het Nijkerkse bouwbedrijf heeft twaalf maanden om alle zes gebouwen om te bouwen tot 250 ruime appartementen. De oplevering in twee fases staat gepland voor medio 2018.

Jonkers Bouwmetaal was verantwoordelijk voor de levering en montage van alle glazen hekwerken, stalen trappen, spijlenhekwerken, borstweringsleuningen, brandwerende Franse balkonhekken en brandwerende stalen kozijnen. De bestaande trappen zijn voorzien van plaathekwerk.

Project delen