Stalen kozijnen

Jonkers Bouwmetaal staat met stalen kozijnen en vliesgevelprofielen voor totaaloplossingen in stalen ramen, deuren, vliesgevels en daken. Zowel brandwerend als niet-brandwerend. De stalen profielen, zowel in Jansen- als in het Forstersysteem of de klassieke stoeltjesprofielen, openen ongekende creatieve perspectieven. Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen, zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval. Voordelen van stalen kozijnen en profielen zijn:

- Slanke aanzichtsbreedte tot 33mm!
- Stijfheid, bied dus constructief veel mogelijkheden
- Inbraakwerendheid
- Brandwerendheid
- Onderhoudsarm
- 3D engineeren aanluitend op uw BIM model

Forster_Unico_XS
Jansen_Janisol_Arte


De gelaste constructies zijn esthetisch mooi afgewerkt, onderhoudsvriendelijk en realiseerbaar in elke kleur. Zo dragen slanke stalen profielen bij tot het architecturale totaal concept van het gebouw. 
Staal is van nature brandwerend. Voeg daarbij de inbraakveiligheid, kogelbestendigheid en akoestische eigenschappen, en u heeft een eigentijdse oplossing in handen voor alle mogelijke bouwprojecten.
Doe een beroep op onze expertise.  Onze technische mensen helpen u graag uw project te realiseren.


De stalen puien van Jonkers worden stuk voor stuk in Nederland geproduceerd, onder optimale ambachtelijke productieomstandigheden. Kwaliteit verzekerd dus.

Omdat stalen kozijnen, ramen en deuren door middel van lasverbindingen worden samengesteld, hebben de elementen een grote stijfheid. Hierdoor kan men grote afmetingen realiseren met relatief smalle profielen.

Alle systemen zijn esthetisch op elkaar afgestemd. De geïsoleerde profielen, de niet geïsoleerde profielen en de brandwerende profielen hebben allen hetzelfde aanzicht.
Deze kunnen in projecten worden gecombineerd zonder dat de verschillen zichtbaar zijn, ook niet als u één van deze series inbraakwerend wenst uit te voeren.
De
geïsoleerde en ongeïsoleerde profielen zijn ook beschikbaar in roestvaststaal, in de kwaliteiten 316 en 304.

 
ODS_Geveltechniek