Jonkers Bouwmetaal staat met stalen kozijnen en vliesgevelprofielen voor totaaloplossingen in stalen ramen, deuren, vliesgevels en daken. Zowel brandwerend als niet-brandwerend. De stalen profielen, zowel in Jansen- als in het Forstersysteem of de klassieke stoeltjesprofielen, openen ongekende creatieve perspectieven. Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen, zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval.

  

Lees meer

Bekijk projecten

Jonkers Bouwmetaal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen, produceren en monteren van een breed scala aan balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken, handleuningen, borstwering leuningen, stalen trappen, etc. Oftewel alles wat samenkomt in staal en glasElk project is uniek, elk gebouw heeft een uniek karakter, iedere architect heeft zijn eigen visie en ideeën.

  

Lees meeer

Bekijk projecten

Jonkers Bouwverankering is onderdeel van Jonkers Bouwmetaal. Om deze poot van Jonkers goed tot zijn recht te laten komen, hebben we deze aparte naam opgericht. Hierdoor kunnen we u gerichter informeren over alle innovaties en nieuwtjes van onze F-ankers, hoekankers, stripankers, hijsankers, scharnieren en al het maatwerk dat we maken. Sommige projecten bevatten zelfs 10.000-20.000 ankers! Daar vertellen we u graag meer over in een gesprek. Het maken van detailberekeningen, documentatie over aanbevolen bevestigingen en projectspecifieke bouwverankeringsplannen is iets wat we steeds vaker doen en waar we dan ook helemaal open voor staan! De filosofie "sterk en flexibel" vanuit Jonkers Bouwmetaal geldt hier ook: sterk in het produceren en ontwikkelen van UW aanvraag en flexibel in het schakelen tussen maatwerk en standaard producten!

 
F-Ankers

 
Hoekankers


Stripankers

Meer artikelen

Wij zijn Jonkers Bouwmetaal

Jonkers Bouwmetaal is een op-en-top familiebedrijf dat in bijna 35 jaar is uitgegroeid tot een serieuze partner in ontwikkeling en levering van staal voor de bouw. Het leveringsprogramma is onder verdeeld in 3 verschillende productgroepen. Hekwerk en trappen - Stalen kozijnen en vliesgevels - Bouwverankeringen.

Onze bedrijfsfilosofie is sterk & flexibel. Sterk in kwaliteit en betrouwbaarheid en flexibel in oplossingen en planning. Alle producten worden zelf 3D geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd. Zowel in nieuwbouw en renovatie zijn Jonkers producten de finishing touch. Wij kunnen ook onze 3D modellen integreren in uw BIM model. Door middel van innovatieve ideeën zijn wij voortdurend bezig onze positie binnen het marktsegment verder uit te bouwen en te versterken.

Nieuws

Bouwvak 2023
18
07

Bouwvak 2023

Van 28 juli t/m 18 augustus zijn wij gesloten en gaan we genieten van de bouwvak! 21 augustus staan wij weer voor u klaar. Mocht u in deze periode standaard bouwverankering nodig hebben, kan dit tot 28 juli besteld worden. We kunnen dit dan in week 31, 32 of 33 leveren. Let op: we kunnen dit niet op grote schaal doen en zullen dus deze bestellingen beoordelen op grootte!

Amsterdam Dreeftoren
06
04

Amsterdam Dreeftoren

IN OPDRACHT - De hoogste woontoren van Amsterdam, Dreeftoren, kunnen we officieel toevoegen aan onze orderportefeuille.

Opening Jonkers Metal
09
09

Opening Jonkers Metal

OPENING JONKERS METAL SP. Z O.O. - Afgelopen zaterdag waren familie en werknemers van Jonkers Bouwmetaal BV en Jonkers Metal aanwezig bij de officiële opening. Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Jonkers Bouwmetaal BV.


Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl