1586351697_8284.jpg

1586351768_9747.jpg

1586351728_1437.jpg

1586351562_5994.jpg

1586351586_8690.jpg

1586351651_3974.jpg
Stalen kozijnen

Jonkers Bouwmetaal staat met stalen kozijnen en vliesgevelprofielen voor totaaloplossingen in stalen ramen, deuren, vliesgevels en daken. Zowel brandwerend als niet-brandwerend. De stalen profielen, zowel in Jansen- als in het Forstersysteem of de klassieke stoeltjesprofielen, openen ongekende creatieve perspectieven. Staal is uiterst solide en vormvast. Dit maakt grotere glaspartijen mogelijk met smalle profielen, zodat de architect maximaal kan spelen met lichtinval.

Duurzaam en circulair / cradle to cradle
Elk project is uniek, elk gebouw heeft een uniek karakter, iedere architect heeft zijn eigen visie en ideeën. Wij bieden met onze systemen, in zowel slanke geïsoleerde profielen als niet-geïsoleerde profielen, kwaliteit en een esthetisch product.

De geïsoleerde en niet-geïsoleerde profielen zijn ook beschikbaar in roestvaststaal, in de kwaliteiten 316 en 304.

De CO2-footprint van staal en glas is minimaal, doordat het volledig gerecycled kan worden.
Wij werken, door op een duurzame manier staal te gebruiken, mee aan een circulaire economie. Circulair bouwen en renoveren zorgt er voor dat wij materialen kunnen hergebruiken en dat wij kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Veiligheid en vormgeving
Onze gelaste constructies zijn esthetisch mooi afgewerkt, onderhoudsvriendelijk en realiseerbaar in elke kleur. Zo dragen de slanke stalen profielen bij tot het architecturale totaal concept van het gebouw.

Bovendien is staal van nature brandwerend. Voeg daar de inbraakwerendheid, kogelwerendheid, isolerende en akoestische eigenschappen aan toe en u heeft een eigentijdse en creatieve oplossing in handen voor alle mogelijke bouwprojecten.

Verder voegen de brandwerende profielen van Jansen en Forster zowel kwaliteit als veiligheid toe. Hierdoor kunnen wij een product afleveren waarin veiligheid, vormvrijheid en vooruitstrevend denken centraal staan.

Iconisch door vakmanschap
Of het nu gaat om nieuwe stalen ramen en deuren, stalen vliesgevels, stalen daklichten, geautomatiseerde systemen of het restaureren van oude klassieke ramen en deuren, Jonkers Bouwmetaal heeft alles onder 1 dak en kan u ontzorgen in ieder project.

De geïsoleerde, de niet-geïsoleerde en de brandwerende profielen hebben allen hetzelfde aanzicht. Deze kunnen in projecten worden gecombineerd zonder dat de verschillen zichtbaar zijn, ook niet als u één van deze series inbraakwerend wenst uit te voeren.

Met een professioneel team verzorgen wij tot in detail het 3D-tekenwerk dat ook geïntegreerd kan worden in uw BIM-model.

Marktsegmenten
- Woningbouw en Utiliteitsbouw
- Civiele bouw
- Constructies en industrie
- Renovatie en onderhoud

Offerte aanvraag / Prijs stalen kozijnen
Voor offerteaanvragen of een prijs voor stalen kozijnen en vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres calculatie@jonkers-bouwmetaal.nl of via het telefoonnummer 0527-685156.


Downloads