Nieuws

MFC Rozenburg

MFC Rozenburg

19-06-2019

Dit multifunctionele centrum met faciliteiten op het gebied van sport en verenigingsleven vormt een nieuwe entree naar het dorp Rozenburg. Het is als een alzijdig bouwvolume ingepast in de overgang van een woonwijk naar een groen recreatiegebied. Het gebouw bevat een zesbaans wedstrijdbad, een sporthal, een multifunctionele zaal en een horecagelegenheid met extra ruimte voor bijeenkomsten. Met hun verschillende hoogtes zijn... 

Klik hier om meer te lezen en voor foto's!

Lees verder...
Amsterdam, Soho House

Amsterdam, Soho House

07-05-2019

Het Rijksmonumentale Bungehuis is in 1932-1934 als handelskantoor gebouwd. Sinds de jaren 70 was het gebouw in gebruik door de Universiteit van Amsterdam. Nu heeft het pand een transformatie naar Soho House, een private members club voor creatievelingen, ondergaan.

De begane grond heeft een publieksfunctie gekregen met o.a. een restaurant. Hier zijn de lichtstraten in het atrium opengemaakt en voorzien van zeer transparante te openen daklichten.

Lees verder...
Tilburg Lochal

Tilburg Lochal

03-05-2019

Hier hebben wij ruim 626 m1 aan hekwerk geproduceerd en geplaatst. Het hekwerk bestond uit balusterloos glashekwerk, paneelhekwerk met glas, paneelhekwerk met geperforeerde en vlakke staalplaat en lamellenhekwerk. Ook hebben we de bijbehorende stalen handleuningen en zelfs de eikenhouten leuningen geplaatst! Binnen onze drie productgroepen zijn de mogelijkheden eindeloos en de variatie groot. Sterk en flexibel als slogan vertaalt zich ook hier weer naar de duidelijke boodschap die onze producten uitstralen.

Lees verder...
Ankerwerk

Ankerwerk

12-04-2019

Misschien kent u ons van de stalen kozijnen, hekwerken en trappen die wij leveren. Een iets minder zichtbaar product, maar zeker niet minder belangrijk, zijn onze ankers! Een divers aanbod in snel te leveren standaardankers en scherp geprijsde specials zorgt ervoor dat wij per week meer dan 45000 ankers in opdracht krijgen!

Lees verder...
Het Noordse Bosje

Het Noordse Bosje

28-03-2019

De uitvoering was dan wel in 2017, maar vandaag de dag is ook dit een project waar we met trots op terugkijken. De foto's liegen er niet om, dit is een stukje vakmanschap dat wij als bedrijf graag uitdragen!

Lees verder...


Nieuws

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl