Ankerwerk

»  Ankerwerk
Product
Wij kunnen u snel voorzien van standaard muurplaatankers, door ze vanuit voorraad en de webshop aan te bieden. Bovendien zorgt dit voor korte lijnen tussen u en ons, waardoor eventuele vragen direct en vakkundig beantwoord kunnen worden.

Van uw wens naar een passend eindproduct. Dat is ons streven. Wij zien maatwerk niet als probleem, maar als een uitdaging. Kennis verbreden door informatie en ervaringen uit te wisselen met onze klant zien wij als DE basis voor een goed product.

Aanbod
We maken muurplaatankers zoals u ze nodig heeft, dus ook balkschoenen, consoles en onderdelen met kokers of buizen. Ook leveren wij de benodigde bevestigingsmiddelen mee. Ons aanbod valt uiteen in de volgende categorieën:

F-anker
L-anker
Hoekanker
Hijsanker
Stripanker

En de bijgeleverde bevestigingsmiddelen.

Marktsegmenten
- HSB (Houtskeletbouw)
- Prefab beton bouw
- Woningbouw
- Utiliteitsbouw

Just in time en LEAN

Door interne processen te versnellen en te automatiseren, kunnen we werken volgens de Just in time methode. Zo voorzien wij u altijd van de juiste producten op de juiste plaats en tijd. Dit garanderen wij onder andere door productie vanuit Nederland en Polen aan te bieden. Hierdoor heeft u de keuze uit prijs en levertijd!

Ook ontzorgen wij de klant door een bestelling bijvoorbeeld in blokken te verdelen. Zodoende ontvangt u een pallet met kant-en-klare pakketten die meteen op locatie verdeeld kunnen worden.

Voeg hier de grenzeloze mogelijkheden in maatwerk aan toe en u heeft een serieuze en flexibele partner onmisbaar voor uw project.

Offerte / Prijsaanvraag 

Voor offerteaanvragen en vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres verkoop@jonkers-bouwmetaal.nl of via het telefoonnummer 0527-685156.