Stalen trappen

Stalen trappen met aanluitend de balustrades

Zoekt u een stalen trappen specialist die maatwerk levert en oog heeft voor design en kwaliteitstrappen. Die met u meedenkt en gaat tot het uiterste. Die zowel omvangrijke als kleinschalige projecten adequaat en volgens planning uitvoert. Dan heeft u met Jonkers Bouwmetaal de juiste partner.


Jonkers Bouwmetaal ontwerpt, produceert en monteert een breed scala aan stalen trappen. Al dan niet in combinatie met andere duurzame materialen zoals RVS, glas en hout inclusief bijbehorende balustrades. In het ontwerp van een gebouw neemt een trap een prominente plaats in. Enerzijds dient het loopcomfort te voldoen aan bepaalde voorwaarden, anderzijds is de vormgeving van belang voor de uitstraling van het gebouw. 

Staal is de basis voor al onze ontwerpen in combinatie met andere materialen zoals roestvast staal, hout, kunststof en glas maken de trap tot een fantastische binnenkomer in uw gebouw. Alles draait om een kwalitatieve hoge uitstraling en ook hier geldt, vrijheid in vormgeving.

Jonkers Bouwmetaal onderscheidt zich niet alleen door de diversiteit en kwaliteit van het leveringsprogramma,  maar ook door de kennis van wet- en regelgeving en gedegen projectmanagement. Jonkers Bouwmetaal is VCA* gecertificeerd en landelijk actief in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw.

Op onze site vindt u foto's van onze producten in allerlei situaties, uitvoeringen en toepassingen.

Stalen trappen