1553265809_6954.jpg

1553265854_4630.jpg

1553265891_6752.jpg

1553265927_5233.jpg

1553265959_9541.jpg

1553266005_3489.jpgNieuwe naam
Jonkers Bouwverankering is onderdeel van Jonkers Bouwmetaal. Om deze poot van Jonkers goed tot z'n recht te laten komen, hebben we deze aparte naam opgericht. Hierdoor kunnen we u gerichter informeren over alle innovaties en nieuwtjes van onze F-ankers, hoekankers, stripankers, hijsankers, scharnieren en al het maatwerk dat we maken.

Sommige projecten bevatten zelfs 10.000-20.000 ankers! Daar vertellen we u graag meer over in een gesprek. Het maken van detailberekeningen, documentatie over aanbevolen bevestigingen en projectspecifieke bouwverankeringsplannen is iets wat we steeds vaker doen en waar we dan ook helemaal open voor staan!

De filosofie 'sterk en flexibel' vanuit Jonkers Bouwmetaal geldt hier ook: sterk in het produceren en ontwikkelen van UW aanvraag en flexibel in het schakelen tussen maatwerk en standaard producten!

Product

Wij kunnen u snel voorzien van standaard muurplaatankers, door ze vanuit voorraad en de webshop aan te bieden. Bovendien zorgt dit voor korte lijnen tussen u en ons, waardoor eventuele vragen direct en vakkundig beantwoord kunnen worden.

Van uw wens naar een passend eindproduct. Dat is ons streven. Wij zien maatwerk niet als probleem, maar als een uitdaging. Kennis verbreden door informatie en ervaringen uit te wisselen met onze klant zien wij als DE basis voor een goed product.

Aanbod
We maken muurplaatankers zoals u ze nodig heeft, dus ook balkschoenen, consoles en onderdelen met kokers of buizen. Ook leveren wij de benodigde bevestigingsmiddelen mee. Ons aanbod valt uiteen in de volgende categorieën:

- F-anker
- L-anker
- Hoekanker
- Hijsanker
- Stripanker
- Scharnieren
- Valbeveiling / RBA-combi anker

En de bijgeleverde bevestigingsmiddelen.

Marktsegmenten
- HSB (Houtskeletbouw)
- Prefab beton bouw
- Woningbouw
- Utiliteitsbouw

Just in time en LEAN
Door interne processen te versnellen en te automatiseren, kunnen we werken volgens de Just in time methode. Zo voorzien wij u altijd van de juiste producten op de juiste plaats en tijd. Dit garanderen wij onder andere door productie vanuit Nederland en Polen aan te bieden. Hierdoor heeft u de keuze uit prijs en levertijd!

Ook ontzorgen wij de klant door een bestelling bijvoorbeeld in blokken te verdelen. Zodoende ontvangt u een pallet met kant-en-klare pakketten die meteen op locatie verdeeld kunnen worden.

Voeg hier de grenzeloze mogelijkheden in maatwerk aan toe en u heeft een serieuze en flexibele partner onmisbaar voor uw project.

Offerte / Prijsaanvraag
Voor offerteaanvragen en vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres verkoop@jonkers-bouwmetaal.nl of via het telefoonnummer 0527-685156.Downloads