Het Noordse Bosje

Ontwerp
Al geruime tijd lag het perceel aan het Noordse Bosje braak. Vroeger stond hier een fabriek en later een garage. Om de realisatie van een ringweg mogelijk te maken heeft de gemeente Hilversum de grond verworven. Van de (vierbaans) ringweg was uiteindelijk niets terecht gekomen en sinds de jaren ’80 lag de grond er verlaten bij. En dat in het centrum van Hilversum. Er zijn diverse initiatieven geweest om er een project te realiseren. Vanaf 2014 was Kastanje al in overleg met de gemeente. Daarbij werd al snel uitgegaan van betaalbare woningbouw, met name betaalbare huurwoningen. Het project wordt in samenwerking met Bouwbedrijf van Norel turn-key gerealiseerd voor de Alliantie.

De woningen zijn circa 60 m2 groot en daarmee uitstekend geschikt voor meerdere doelgroepen, maar met name een- en tweepersoonshuishoudens. (bron: https://kastanje-ontwikkeling.nl/projecten/noordse-bosje/)

Jonkers Bouwmetaal
Wij hebben hier bijna 200 m1 aan spijlenhekwerk geplaatst. Verder...

Klik hier voor meer informatie en foto's!

De uitvoering was dan wel in 2017, maar vandaag de dag is ook dit een project waar we met trots op terugkijken. De foto's liegen er niet om, dit is een stukje vakmanschap dat wij als bedrijf graag uitdragen!

Het Noordse Bosje

Nieuws

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl