The Olympic 1962

Jonkers Bouwmetaal
Wij hebben de buitengevel volledig gerenoveerd door alle oorspronkelijke kozijnen te stralen en opnieuw te schilderen. Alle kozijnen zijn daarbij ook voorzien van nieuwe en isolerende beglazing. Meer dan 2000 m2 aan beglazing en kozijnen is uiteindelijk gemoderniseerd.

Binnen hebben we meer dan 2100 m2 aan stalen puien geplaatst. Zowel staal als RVS, brandwerend en niet-brandwerend. Al deze puien garanderen maximale openheid en lichtinval, aansluitend op de uitgangspunten van het ontwerp.

De hele liftkern is door ons voorzien van stalen wandbekleding. Al het gebruikte staal zorgt niet alleen voor een industriële en moderne look, maar ook voor het behoud van het design van de vroegere “Citroëngebouwen”.

Tot slot hebben we ook alle stalen trappen en hekwerken geleverd. Sommige trappen en hekwerken zijn naar oude staat hersteld. Zo wordt oud en nieuw gecombineerd tot een state-of-the-art gebouw, waarin er een balans is tussen de ideeën van architectenbureau Reinboutt en toenmalig architect Jan Wils.

Met een tevreden gevoel kunnen we dan ook het project afsluiten, waarna ons werk voort blijft leven in het gebouw. Een stukje trots is hierbij op zijn plaats na 3 jaar onze schouders onder dit project te hebben gezet. Voor ons zeker een prestigeproject, waarin we ons binnen al onze productgroepen konden uitleven qua design en uitdaging.

Klik hier voor meer informatie en foto's.

The Olympic 1962 bevindt zich in Amsterdam, een levendige buurt met sportieve en culturele evenementen. De oorspronkelijke industriële esthetiek is levend gehouden, ook al heeft de gevel verbluffende aanpassingen ondergaan. Een innovatief werkplekontwerp en nieuwe interieurindelingen zullen het open gevoel en de levendigheid van de kantoorvloeren accentueren.

The Olympic 1962

Nieuws

Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl