Nieuws

Urk 48 appartementen Zeetuin

Urk 48 appartementen Zeetuin

25-10-2019

Projectnummer 114013
Project 
Urk, 48 appartementen Zeetuin
Opdrachtgever 
Aannemersbedrijf L. Post & Zn.
Omschrijving 
Leveren en monteren van diverse spijlenhekwerken en paneelhekwerk met glas voorzien van een zeefdruk.
Architecten 
Arkentect
Bijzonderheden 
De fantastische zeefdruk die in het glas zit.
Uitvoering 
2018-2019

Lees verder...
Jonkers Bouwmetaal Magazine

Jonkers Bouwmetaal Magazine

18-10-2019

Vandaag hebben wij ons allereerste Jonkers Bouwmetaal magazine gepubliceerd! Uitgebracht speciaal voor ons personeel. Met ondertussen bijna 50 personeelsleden is het belangrijk om iedereen betrokken te houden en onderlinge verbondenheid te creëren. Dit hopen we als bedrijf op deze manier te kunnen doen!

Lees verder...
Amsterdam Matrix VII

Amsterdam Matrix VII

11-10-2019

Wij hebben bij Amsterdam Matrix VII 26 stalen kozijnen geplaatst. Elk project proberen we op onze website te zetten, zodat we een compleet beeld kunnen vormen van wat Jonkers Bouwmetaal u te bieden heeft.

Lees verder...
Amsterdam Meeuwenlaan

Amsterdam Meeuwenlaan

04-10-2019

Aan de Meeuwenlaan, locatie Vliegenbos, staat de voormalige Prinses Beatrix Huishoudschool, ontworpen door Kleinhout en Van der Steur eind jaren 30. Het gebouw is jaren niet gebruikt, maar wordt nu getransformeerd tot Frisse School klasse B. In de eerste fase zijn vijf klaslokalen opgeleverd.

Lees verder...
Zaandam Fier Zaans

Zaandam Fier Zaans

20-09-2019

Het project omvat een woontoren met 20 appartementen en 2 penthouses en is samengesteld uit drie verschillende “Zaanse huisjes” waarbij de structuur is afgestemd op de achterliggende appartementen. De zo kenmerkende elementen uit de Zaanse architectuur zijn op een eigentijdse wijze toegepast. De plint is uitgevoerd in baksteen en de gevel is afgewerkt met horizontale en verticale houtachtige materialen. Hierbij is er veel aandacht...

Lees verder...


Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl