Nieuws

Bouwvak 2019

Bouwvak 2019

30-07-2019

Zoekt u ons? Wij liggen hier... We hebben namelijk bouwvak. Op 19 augustus staan we weer voor u klaar!

Lees verder...
Albatros

Albatros

26-07-2019

Appartemententoren De Albatros ligt op een schitterende locatie: aan de Koning Willem Alexander Boulevard. Direct aan de Nieuwe Waterweg dus en daarmee ben je verzekerd van een altijd vrij uitzicht over het water en het landschap erachter...

Lees verder...
Westerkerk

Westerkerk

10-07-2019

De voormalige Westerkerk is donderdag officieel geopend voor publiek. De kerk werd een jaar lang intensief verbouwd en is nu een Bunk Hotel. Daarnaast is er ook een café, restaurant en bar in het pand gekomen. Het gebouw uit 1891 is behalve een hotel en hostel is het ook een restaurant met cultuurpodium. De organisatie zegt dat het gebouw dankzij de toegankelijkheid een verzamelplek voor iedereen moet worden...

Lees verder...
MFC Rozenburg

MFC Rozenburg

19-06-2019

Dit multifunctionele centrum met faciliteiten op het gebied van sport en verenigingsleven vormt een nieuwe entree naar het dorp Rozenburg. Het is als een alzijdig bouwvolume ingepast in de overgang van een woonwijk naar een groen recreatiegebied. Het gebouw bevat een zesbaans wedstrijdbad, een sporthal, een multifunctionele zaal en een horecagelegenheid met extra ruimte voor bijeenkomsten. Met hun verschillende hoogtes zijn... 

Klik hier om meer te lezen en voor foto's!

Lees verder...


Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl