Nieuws

Soho House

Soho House

07-05-2019

Het Rijksmonumentale Bungehuis is in 1932-1934 als handelskantoor gebouwd. Sinds de jaren 70 was het gebouw in gebruik door de Universiteit van Amsterdam. Nu heeft het pand een transformatie naar Soho House, een private members club voor creatievelingen, ondergaan.

De begane grond heeft een publieksfunctie gekregen met o.a. een restaurant. Hier zijn de lichtstraten in het atrium opengemaakt en voorzien van zeer transparante te openen daklichten.

Lees verder...
Lochal

Lochal

03-05-2019

Hier hebben wij ruim 626 m1 aan hekwerk geproduceerd en geplaatst. Het hekwerk bestond uit balusterloos glashekwerk, paneelhekwerk met glas, paneelhekwerk met geperforeerde en vlakke staalplaat en lamellenhekwerk. Ook hebben we de bijbehorende stalen handleuningen en zelfs de eikenhouten leuningen geplaatst! Binnen onze drie productgroepen zijn de mogelijkheden eindeloos en de variatie groot. Sterk en flexibel als slogan vertaalt zich ook hier weer naar de duidelijke boodschap die onze producten uitstralen.

Lees verder...
Ankerwerk

Ankerwerk

12-04-2019

Misschien kent u ons van de stalen kozijnen, hekwerken en trappen die wij leveren. Een iets minder zichtbaar product, maar zeker niet minder belangrijk, zijn onze ankers! Een divers aanbod in snel te leveren standaardankers en scherp geprijsde specials zorgt ervoor dat wij per week meer dan 45000 ankers in opdracht krijgen!

Lees verder...
Het Noordse Bosje

Het Noordse Bosje

28-03-2019

De uitvoering was dan wel in 2017, maar vandaag de dag is ook dit een project waar we met trots op terugkijken. De foto's liegen er niet om, dit is een stukje vakmanschap dat wij als bedrijf graag uitdragen!

Lees verder...
Nautique Living

Nautique Living

27-03-2019

Nautique Living is a new experience, een modern studentencomplex met splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een lounge met gezellige zithoeken en televisie. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Naast het complex wordt een heerlijke gezamenlijke tuin aangelegd waar je gezellig kunt ontspannen. (bron:https://studentexperience.nl/locaties/nautique-living)

Lees verder...


Contact Informatie

Adres
Hoornse Hop 10
8321 WX Urk
Telefoon: 0527 685 156
Fax: 0527 685 286
E-mail: info@jonkers-bouwmetaal.nl